WALL CHAIR (2019)

Li Jiapei, Tan Yeqian & Yang Hengyuan (Beijing, China)

1/2

We chose SITE1 as the design site: the natural trees, grass, artificial rails, steel bridges, designed  and accidentally created roads, all become the initiators of our thoughts. We place the bench at the three-way intersection of the northern foot of the triangle, under the shade of a huge tree in the site. This is a translucent "wall" made of corten-steel plate and round steel bar. It is wrapped with trees to form a quiet space that attracts passers-by to rest and provides a new perspective for people to re-perceive the surrounding and the natural landscape. We look forward to the "wall chair" becoming a new vitality in the park and on The Great Line.

Back to Winners

  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon